top of page
Photoroom-20240311_105304_edited.png

Despre mine

Numele meu este Gabriela Coman și sunt mândră să fiu ghidul și suportul multora pe drumul autocunoașterii și al vindecării emoționale. Încă din studenția mea, la Universitatea Titu Maiorescu unde am absolvit în anul 2003, am fost fascinată de complexitatea și frumusețea sufletului uman. Acest interes profund a dus la dezvoltarea unei cariere de aproape 20 de ani ca psiholog clinician, psihoterapeut, și hipnoterapeut, cu o pasiune specială pentru psihoterapie de orientare eriksoniană și terapia logopedică.

Calea profesională pe care am urmat-o a fost una diversă, oferindu-mi șansa de a interacționa și de a îmbunătăți viețile oamenilor în multe moduri diferite. Fie că a fost vorba despre ajutorul pe care l-am putut oferi în recuperarea limbajului după AVC, sau prin sesiunile de terapie dedicate copiilor și adulților, fiecare experiență a contribuit la formarea mea atât profesional cât și personal.

Sunt recunoscută și autorizată pentru practica mea de către Colegiul Psihologilor din România și sunt mândră membră a Asociației Române de Hipnoză Clinică, Relaxare și Terapie Ericksoniană și a Federației Române de Psihoterapie - garanții ale devotamentului și profesionalismului meu în acest domeniu dificil, dar extrem de îmbucurător.

Dacă te confrunți cu provocări în viață și simți că ai nevoie de un partener de dialog și suport, te încurajez să iei legătura cu mine. Impreună, putem explora drumuri către o mai bună înțelegere de sine și împlinire personală.

bottom of page