©2018 by soultherapy.ro

Despre mine

Sunt Loredana Stan, psiholog clinician, psihoterapeut si hipnoterapeut de orientare ericksoniana. Cu o experienta de 13 ani in domeniul psihologiei, dar cu o si mai mare experienta de viata, stiu ca sunt momente cand fiecare are nevoie de un specialist care sa ii fie alaturi. In cabinetul meu intalnesc oameni frumosi, dar care nu mai sunt capabili sa vada asta, familii cu copii energici, perceputi ca fiind copii problema, cupluri care nu cred ca mai pot convietui impreuna, oameni care constientizeaza ca au o problema si cauta ajutor pentru dificultătile lor nestiind ca exista solutii specializate pentru rezolvarea lor.

Cred cu tarie ca fiecare dintre noi dispune de resursele necesare pentru a merge mai departe si, cum nimic nu este intamplator, pasii te-au indreptat catre mine, dintr-un motiv…sau altul.


Am absolvit Universitatea Lucian Blaga din Sibiu in anul 2007, sunt Psiholog cu drept de libera practica  atestat de Colegiul Psihologilor din Romania. Sunt Psiholog clinician, Psihoterapeut in abordarea Cuplului, Copilului si familiei si Hipnoterapeut clinician de orientare ericksoniana membra a Asociatiei Romane de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana. 

Studii:

Universitatea Lucian Blaga Sibiu, Facultatea de Psihologie, 2007

Formare complementara in psihologie clinica– Institutul Roman de Psihologie

Formare Complementara in Psihoterapie ericksoniana in abordarea Copilului, cuplului si familiei

Formare Complementara in Hipnoza Clinica, Relaxare  si terapie eriksoniana- Asociația Romana de Hipnoza clinica