top of page
Loredana Stan4977.JPG

Despre mine

Sunt Loredana Stan, psiholog clinician, psihoterapeut și hipnoterapeut de orientare ericksoniană. Cu o experiență de 15 ani în domeniul psihologiei, dar cu o și mai mare experiență de viață, stiu că sunt momente când fiecare are nevoie de un specialist care să îi fie alături. În cabinetul meu întâlnesc oameni frumoși, dar care nu mai sunt capabili să vadă asta, familii cu copii energici, percepuți că fiind copii problemă, cupluri care nu cred că mai pot conviețui împreună, oameni care conștientizează că au o problemă și caută ajutor pentru dificultătile lor nestiind că există soluții specializate pentru rezolvarea lor.

Cred cu tărie că fiecare dintre noi dispune de resursele necesare pentru a merge mai departe și, cum nimic nu este întâmplător, pașii te-au îndreptat către mine, dintr-un motiv…sau altul.


Am absolvit Universitatea Lucian Blaga din Sibiu în anul 2007, sunt psiholog cu drept de liberă practică  atestat de Colegiul Psihologilor din Romania (cod personal si parafa 07700). Sunt psiholog clinician, psihoterapeut în abordarea cuplului, copilului și familiei și hipnoterapeut clinician de orientare ericksoniană, membră a Asociației Romane de Hipnoză Clinică, Relaxare și Terapie Ericksoniană, membră a FRP-Federația Romană de Psihoterapie. 

Studii:

Universitatea Lucian Blaga Sibiu, Facultatea de Psihologie, 2007

Formare complementară în psihologie clinică– Institutul Român de Psihologie

Formare Complementară în Psihoterapie Ericksoniană în abordarea copilului, cuplului și familiei

Formare Complementară în Hipnoză Clinică, Relaxare  și Terapie Eriksoniană- Asociația Română de Hipnoză Clinică

bottom of page